• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Кліо" знову перемогли. Цього разу у Гомелі

"Кліо" знову перемогли. Цього разу у Гомелі

2015-01-18

/Files/images/c68CKpr0u0E (1).jpg

30 грудня у місті Гомель проходив Міжнародний турнір з інтелектуальних ігор серед школярів «Різдвяна пісня». У розумових баталіях мірялися команди Гомельщини та Чернігівщини. Команди пробували свої сили у трьох видах інтелектуальних ігор, а саме «Що? Де? Коли?» (білоруською мовою), командна «Своя гра» та індивідуальне «Ерудит-лото».

Беззаперечним лідером змагань стала команда «Кліо» з міста Ніжин – переможець Міжнародної телегри «Віват, інтелект!».

У індивідуальному заліку переможцем став учень ІІ курсу Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя Павло Хоменко.
А вже 16 січня 2015 року у місті Гомель проходили телезйомки інтелектуальної гри «Ерудит–п’ятірка». У грі-реванші зустрілися команда «Драники», яка представляла Білорусь на Міжнародній телегрі «Віват, інтелект!» і програла там ніжинській команді «Кліо».

Доля перемоги в білоруському телепроекті залежала від індивідуальних здібностей членів команди, тому кожен старався показати свої розумові вміння та навички, а також швидкість реакції. У напруженій боротьбі, яка відбувалася на знімальному майданчику, перемогу одержали наші земляки.

/Files/images/aiWnNiF6tfQ.jpg

Особливо слід відмітити гру члена команди – учня Ніжинської гімназії № 16 Ліхути Олександра, яка привернула увагу глядачів та телеведучого Л.Климовича. Олександром був встановлений рекорд за кількістю взятих запитань у телепрограмі.

Команда та тренер Сурков В. М. дякують управлінню освіти Ніжинської міської ради та Управлінню освіти і науки Чернігівської області за надану допомогу в організації цієї поїздки. Щира подяка також Ніжинському осередку Радикадьної партії Олега Ляшка за моральну та матеріальну підтримку команди./Files/images/DSCN4186.JPG/Files/images/DSCN4184.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi