• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний концерт «З Україною в серці»

Благодійний концерт «З Україною в серці»

2015-02-27

/Files/images/IMG_0919.jpg

/Files/images/IMG_0879.jpg 27 лютого 2015 року управлінням освіти Ніжинської міської ради проведено благодійний концерт «З Україною в серці». До присутніх у залі звернулися міський голова А.В.Лінник, начальник управління освіти С.М.Крапив’янський та А.О.Гомоляко – учасник АТО, Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Розпочали концертну програму легендою про Україну. Усі номери були пройняті глибоким патріотизмом, прагненням миру для нашої країни. Діти виконали поетичні й танцювальні композиції, педагоги – пісні, присвячені героям Небесної сотні та українським «Воїнам світла», які боронять Україну від сепаратистів і бойовиків на сході. Було тут усе: і висока емоційна наснага, і рівень виконання, і потужні овації, і сльози, і душевний біль за синів нашої України… Загиблих ніжинців вшановано хвилиною мовчання. Батькам та родичам полеглих вручили квіти і присвятили пісню В. Івасюка «Мальви». Цей захід об’єднав педагогів, учнів, батьків, які в єдиному пориві виконали молитву за Україну.

Зібрані кошти в сумі 26 тисяч 500 гривень були передані волонтеру, настоятелю Кафедрального Собору Всіх Святих отцю Сергію на потреби військовослужбовців.

/Files/images/IMG_08831.jpg

/Files/images/IMG_0769.jpg/Files/images/IMG_0699.jpg/Files/images/IMG_0837.jpg/Files/images/IMG_0852.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi