• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гуртківці НБДЮ стали призерами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Безпека в житті – життя в безпеці"

Гуртківці НБДЮ стали призерами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Безпека в житті – життя в безпеці"

2015-05-29

/Files/images/290515_mns.jpg

15 травня у Чернігові на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності були підведені підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Безпека в житті – життя в безпеці". В ньому взяли участь більше трьохсот творчих робіт з основ безпеки життєдіяльності різного напрямку: малюнки, фотографії, вірші, розповіді, казки, різноманітні вироби.

Журі, до складу якого увійшли представники відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», обласних управлінь ДСНС, а також освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації розглянули роботи та зазначили, що автори та їх керівники підішли до участі в заході відповідально й творчо, а роботи були виконані на високому рівні.


За рішенням журі 2 місце у конкурсі зайняли роботи Кривець Марини та Кадюк Маргарити (гурток "Творча майстерня" Ніжинського Будинку дітей та юнацтва, керівник Хоменко Ю. В.).
Їх роботи відібрано до участі у Всеукраїнському етапі. Бажаємо їм отримати високу оцінку своєї майстерності на всеукраїнському етапі.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi