Омріяна Україна очима дітей

2015-08-25

/Files/images/260815_myroslava4.jpg

23 та 24 серпня 2015 року для ПАВЛЮЧЕНКО МИРОСЛАВИ, вихованки гуртка "Фітодизайн" НБДЮ (кер. гуртка Петренко Л. Б.), став щасливою подією, бо ж вона стала учасницею створення картини, яка увійде до Книги рекордів України. У Києві, на Майдані Незалежності, Мирославу, у числі тридцяти дітей-переможців конкурсу дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей», нагородила Перша Леді України – Марина Порошенко. 30 дітей-переможців разом з дружиною президента взяли участь в театралізованому дійстві з малювання і творення великого пазлу «Народжені вільними», з якого була складена карта України.

Головні події відбувалися далі, на Хрещатику, біля будівлі Київської мерії. Діти-переможці під керівництвом всесвітньо відомого палестинського художника Джамаля Бадвана, розпочали малювати рекордно велику картину «Омріяна Україна» розмірами 2х7 метрів з образами майбутнього, яка увійде до Книги рекордів України. Ця картина зібрала ідеї з 800 дитячих малюнків, які брали участь в Конкурсі і які можна було споглядати на виставці на Хрещатику.

/Files/images/260815_myroslava2.jpg

День кропіткої роботи під щедрим сонцем, на виду у тисяч людей, майже без відпочинку, і о 18.00 відбулося урочисте встановлення національного рекорду України. Цей рекорд визначили не лише за масштабами полотна, а й за тим, що одночасно його створювало 30 дітей з 19 областей України. Після факту встановлення рекорду, дітей нагородили подарунками та запросили їх разом з батьками, вчителями, організаторами фестивалю, у затишне кафе, де продовжилися приємні сюрпризи. Кожен з тридцяти учасників отримав Диплом, що засвідчив причетність до рекорду України. У кожної дитини брали інтерв’ю, щодо її думок, вражень, планів на майбутнє. Потім була смачна вечеря, виступ східної танцівниці, подарунки – диски від Олега Скрипки і, звісно, святковий торт. Ще й представники студії «ПозитивФільм» пообіцяли бажаючим безкоштовне портфоліо. Усе – просто казково!


/Files/images/260815_myroslava3.jpg


Виставку дитячих робіт «Омріяна Україна» планують показати у Верховній Раді, а також у багатьох містах. Тож, радимо усім не боятися та пробувати свої сили у різноманітних конкурсах.

/Files/images/U590YVYWhu8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi