«Світ, у якому я живу»

2015-09-25

/Files/images/Виставка Мирослави.JPG

«Світ, у якому я живу», - так називається персональна виставка однієї з наймолодших ніжинських мисткинь, 10-річної Мирослави Павлюченко, що відкрилась 25 вересня 2015 року в стінах художнього відділу Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського.

/Files/images/На виставці Мирослави Павлюченко.JPG

Ім’я Мирослави вже добре відоме нашим землякам. Адже це саме її 23 серпня 2015 року нагороджувала в Києві Перша Леді держави Марина Порошенко за перемогу в Усеукраїнському конкурсі «Омріяна країна»! Саме її «будинковий вернісаж» по вул. Московській і взимку, і влітку радує городян своєю непідкупною життєдайною енергетикою! Саме її тека-портфоліо з десятками грамот та дипломів за перемоги у різнорівневих конкурсах, включаючи й міжнародні, дивує поціновувачів прекрасного своєю переконливою вагою (як у прямому, так і в переносному сенсі).

/Files/images/Персональна виставка Мирослави Павлюченко.JPG

А Мирослава ні на мить не зупиняється на досягнутому. Набирається вмінь бачити, відчувати й вбирати в себе красу природи в зразковому гуртку «Фітодизайн» Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (керівник колективу, Заслужений вчитель України Петренко Л.Б.). Намагається спробувати себе в різних напрямках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: ліпить і розписує об’ємні скульптури з солоного тіста, глини, пластиліну та синтетичної маси; пише міні-полотна на пташиному пір’ї; створює комікси й мультфільми; ілюструє дитячі книжки солідних українських авторів; бере участь у безлічі різноманітних мистецьких конкурсів…Плідна робота дівчинки подарувала гостям виставки безліч незабутніх хвилин від спілкування як із самою мисткинею, так і з образами її дивовижних, наповнених енергетикою добра й радості картин та об’ємних інсталяцій.

/Files/images/Подарунки художниці.JPG

Завітайте до музею й самі переконаєтесь!

/Files/images/300915vystavka07.jpg/Files/images/300915vystavka08.jpg/Files/images/300915vystavka05.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi