• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗХК "Фітодизайн" зустрічає Святого Миколая

ЗХК "Фітодизайн" зустрічає Святого Миколая

2015-12-18

Сьогодні, 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, вся дітлашня міста з нетерпінням чекала на дивовижні «небесні» подарунки від цього доброго й, водночас, справедливого Святого чарівника. Завітав Миколай і до учнів Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15. Завітав не лише для того, щоб подарунками одарити, але й щоб застерегти: природа нам дарує прекрасні духмяні ялинки не для того, щоб ми їх, зрубаних і мертвих, тисячами викидали на смітник після Новорічно-різдвяних свят.

/Files/images/111.jpg

/Files/images/112.JPG

От і вирішили учні школи зустріти Святого Миколая не з порожніми руками: підготували виставку альтернативних ялинок, які допоможуть мешканцям нашого міста і свято Новоріччя весело зустріти, і лісові ялинки живими лишити.

/Files/images/113.JPG

Старшокласники впоралися самі, а ось першокласникам допомагали справитися з поставленою задачею батьки та юні майстри зі зразкового художнього колективу «Фітодизайн» Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (керівник Петренко Л. Б.), який працює на базі школи№15. Святкові майстер-класи сподобалися як найменшеньким, так і їхнім дорослішим «наставникам»-п’ятикласникам.

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi