МИРОСЛАВА - ТИ СПРАВЖНЄ ДИВО!!!

2016-05-19

/Files/images/13265908_1784725955094032_6011434728479629237_n.jpg

19 травня 2016 року у Міністерстві освіти та науки України відбувся 3-ій етап Всеукраїнського конкурсу «Диво-дитина», на якому поважне журі визначало між номінантами першу, другу та третю премію.

У номінації «Найтворча дитина» першу премію конкурсу здобула вихованка зразкового художнього колективу «Фітодизайн» НБДЮ (керівник – Петренко Л.Б.), учениця школи мистецтв при КВНЗ «НУКіМ ім. М. Заньковецької» (викладач – Петренко Ю.М.), учениця ЗОШ № 15 – Павлюченко Мирослава.

На церемонію нагородження були запрошені відомі артисти, спортсмени, політики, представники міністерств і відомств, інші публічні особи, небайдужі до виховання та розвитку дітей, а також представники ЗМІ. Журі ретельно і відповідно вимог номінацій, оцінювало кожен виступ лауреатів. Враховувалось і загальне враження від образу, і емоційність, і артистизм, і самопрезентацію учасників. Наша Мирослава полонила серця, як зовнішнім виглядом (була вдягнена в дизайнерський одяг від Юлії Петренко), так і своїми творами мистецтва. Дівчинка представила на розгляд журі триптих «Народження України!» . Журі віддало перемогу Мирославі одноголосно! Хочеться зазначити, що такі вагомі результати можливі лише при співпраці батьків і викладачів мистецьких та освітніх закладів. Це надзвичайно кропітка і багаторічна праця!

ЩИРО ВІТАЄМО МИРОСЛАВУ, ЇЇ БАТЬКІВ ТА ПЕДАГОГІВ З ПЕРЕМОГОЮ! ПИШАЄМОСЬ ВИХОВАНКОЮ НАШОГО ЗАКЛАДУ! НЕХАЙ НА ТВОРЧОМУ ШЛЯХУ ЇЇ ВЕСЬ ЧАС СУПРОВОДЖУЮТЬ УСПІХ, НАТХНЕННЯ ТА ЛЮДИ, ЩО ВІРЯТЬ В НЕЇ ТА ЦІНУЮТЬ ЇЇ ТАЛАНТ! МИРОСЛАВА - ТИ СПРАВЖНЄ ДИВО!!!

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi