• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спортивно-розважальна програма "У єдності сила!"

Спортивно-розважальна програма "У єдності сила!"

2016-06-01

/Files/images/13307404_1215961808444658_1041658567578461723_n.jpg

01 червня 2016 року на спортмайданчику НДУ ім. М. Гоголя відбулась спортивно-розважальна програма "У єдності сила!". Захід організований Лігою старшокласників м. Ніжина (координатор - Тимченко А.В.), вихованцями гуртка "Орієнтир" Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (директор - Забродська І.М.), за підтримки Управління освіти Ніжинської міської ради (начальник - Крапив'янський С.М.) у співпраці з відділом фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради (начальник - Глушко П.В.) та міським центром "Спорт для всіх" (директор - Півень С.М.). Спортивне свято відбулось в рамках грантового проекту соціальної дії "Молодь діє - місто радіє!" Ліги старшокласників по програмі "Активні громадяни" Британської ради за підтримки ГО "Чернігів Європейський".

На святі були присутні Салогуб В.В., секретар Ніжинської міської ради, Алєксєєнко І.В., заступник міського голови, Крапив'янський С.М., начальник Управління освіти, Самойленко О.Г., ректор НДУ, котрі виступили з вітальним словом. У програмі взяли участь 11 команд представників осередків учнівського самоврядування ЗНЗ міста, яких оцінювало журі у складі: Даниленко О.Ю., Глушко П.В., Півень С.М., Постнікова О.Ю. та Лисиця Л.І.

Учасників та гостей міста привітали чудовими творчими виступами вихованці старшої групи ЗАТ "Арабеск" НБДЮ (кер. - Лисиця О.А.), вокального ансамблю "Співаночка" (кер. Тітова М.І.) та естрадно-гімнастичного колективу "Ефект" (кер. Московська О.М.).

Спортивне свято розпочали масовим флеш-мобом "Розминка". Команди взяли участь у 5 естафетах в стилі веселих стартів. Після цього всі бажаючи долучились до конкурсних програм "Кращий футболіст" та "Кращий баскетболіст", а також приєднались до видовищних змагань з техніки пішохідного та водного туризму (сплав на байдарках, канатні переправи через річку та підйом скелєдромом), що були організовані Центром туризму та краєзнавства (директор - Грєбєнніков І.О.).

За результатами проведеної програми І місце виборола команда "Вперед і вгору" Ніжинського міського ліцею, ІІ місце - команда "Чайка" Ніжинської ЗОШ №9, ІІІ місце - команда "Соколи" Ніжинської ЗОШ №15. Всі учасники змагань були нагороджені грамотами та смачним морозивом, а переможці отримали медалі та сувеніри від спортивних партнерів.

Величезна вдячність всім партнерам та волонтерам проекту, які допомогли організувати спортивно-розважальне свято для учнівської спортивної молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi