• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки ІV обласного фестивалю-конкурсу обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло»

Підсумки ІV обласного фестивалю-конкурсу обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло»

2016-05-30

/Files/images/92780373.jpg

З метою виявлення талановитих, творчих сімей, родин Чернігівщини, згуртування різних поколінь навколо ідеї їх єднання на засадах високої духовності української нації, підтримки обдарованих дітей та їх родин Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва у січні-квітні 2016 року проведено ІV обласний фестиваль-конкурс обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло».

У фестивалі-конкурсі взяли участь 85 родин, вихованців позашкільних навчальних закладів області. Із них у вокальному жанрі - 23 родини, в образотворчому жанрі - 4 родини, у декоративно-прикладному жанрі - 35 родин, в оригінальному жанрі – 23 родини. Серед учасників фестивалю-конкурсу - 7 родин вихованців Ніжинського БДЮ.

За підсумками роботи журі фестивалю-конкурсу за високий рівень підготовки, виконавської майстерності, що продемонстрували родини вихованців визнано переможцями фестивалю-конкурсу та представлено до нагороди грамотами Управління освіти і науки облдержадміністрації:

У номінації «Образотворче мистецтво» І місце -​ родину Павлюченків; ІІІ місце -​ родину Охрименків;
У номінації «Декоративно-прикладний жанр» III місце -​ родину Синяків.
За активну участь в обласному фестивалі-конкурсі обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло» оголошено подяку Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації родинам Ляшенків, Ковалів, Насилівських, Івченків.

Адміністрація та педагогічний колектив НБДЮ щиро дякує творчим родинам наших вихованців за сумлінну підготовку до участі у фестивалі-конкурсі, небайдужість, вірність сімейним традиціям та цінностям, плекання в родинному колі талановитих та обдарованих дітей, тісну співпрацю з нашим позашкільним закладом. Нехай в ваших оселях завжди панує дух творчості та мистецтва, гармонія та злагода! Віримо, що спільними зусиллями ми допоможемо нашим дітям досягти вершин успіху!

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi