• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Бієнале дитячого та молодіжного мистецтва «WIELCY ZNANI I NIEZNANI 2016»-«Великі відомі та невідомі художники» (м. Рибник, Польща)

Бієнале дитячого та молодіжного мистецтва «WIELCY ZNANI I NIEZNANI 2016»-«Великі відомі та невідомі художники» (м. Рибник, Польща)

2016-09-07

/Files/images/S1810002.JPG За ініціативою Молодіжного культурного клубу в Рибнику (Польща) у лютому-червні 2016 році відбувся 14-й Міжнародний художній конкурс для дітей та молоді «Великі відомі та невідомі художники».Мета конкурсу:•Презентація дитячої та молодіжної творчості.
•Популяризація знань про історію мистецтва, знайомство учасників конкурсу з біографіями великих художників
•Можливість обміну художнім, методичним та естетичним досвідом
•Розвиток чуйності до мистецтва серед молоді.
ТЕМА цього року: «З ПЕНЗЛЕМ СЕРЕД ЗІРОК - ВІНСЕНТ ВАН ГОГ»
ВІНСЕНТ ВАН ГОГ говорив: «Я мрію про живопис, а потім пишу свої мрії...» Біографія цієї надзвичної людини - це мальовничий світ людей і місць, його життя сповнене кольорів, емоцій та пристрастей. Учасники конкурсу спробували уявити й зобразити це в своїх роботах.

З 6.05 по 5. 06.2016 року в театрі м. Рибник працювала художня виставка переможців та учасників XIV Міжнародного бієнале творчості дітей та підлітків «Вінсент Ван Гог – пензель із зірками». Цього року на конкурс були представлені твори 4700 учасника із 26 країн (Шрі-Ланка, США, Боснія та Герцеговина, Чехія, Україна, Росія, Латвія, Білорусь, Індонезія, Хорватія, Болгарія, Казахстан, Індія, Угорщина, Таїланд, Туреччина, Азербайджан, Литва, Словенія, Гонконг, Молдова, Румунія, Словаччина, Польща та Корея)./Files/images/041.JPG

Організаторами конкурсу надіслано Ніжинському Будинку дітей та юнацтва Диплом за активну участь вихованців закладу у конкурсі серед яких: Лісовець Катерина, Остапенко Дарія, Хоменко Софія, Крупенко Данило, Крупенко Денис, Терещенко Юлія, Тимко Анна, Залозна Дарія, Кошова Анастасія, Бублик Юлія, Зоценко Вероніка, Коваль Вікторія, Коваль Владислава, Кривець Марина, Пономаренко Надія, Прокопенко Анастасія, Коросько Олександр, Шкарупа Ксенія, Жердєва Марина та інші (керівники гуртків Хоменко Ю. В., Коросько Р. В., Ревтюх Ю. Г.).

/Files/images/IMG_4883.JPG

ВІТАЄМО ЮНИХ НІЖИНСЬКИХ МИТЦІВ З ВІДЗНАКОЮ НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ ТА БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ ТВОРЧИХ УСПІХІВ!!! Нехай великі майстри пензля надихають вас на створення шедеврів мистецтва, але, головне, знайти в його дивовижному світі себе!

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi