• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок»

ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок»

2016-10-09

/Files/images/ogmleAZ1tnI.jpg

9.10.2016 року в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва за підтримки Ніжинської міської ради та управління освіти Ніжинської міської ради відбувся ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок». У змаганнях взяли участь 13 команд: "GG" (Гомель, Республіка Білорусь), "Мегаполіс" (Київ), "Фенікс" (Чернігів, ліцей № 22), "НЛО" (Чернігів, ЧОПЛ), "Пятнашки" (Чернігів, ліцей № 15), "Знаверинт" (с. Крути, Ніжинський р-он), "Геліос" (с. Вересоч, Куликівський р-он), "Смарт" (Носівка), "Сиріус" (Ніжин, НОПЛ), "Космодром ім. Маяковського" (Ніжин, НМЛ), "Шутнички" (Ніжин, НБДЮ), "Ракушка Ізольда" (Ніжин, НБДЮ), "Білосніжка Лі і 5 гномів" (Ніжин, НБДЮ). Ерудити молодшої та старшої вікової категорії змагалися у п'ятьох інтелектуальних іграх: "Своя гра", "Медіа-азбука", "Ерудит-Лото", "25-кадр", "Що? Де? Коли?". Ведучими турниру, авторами завдань були керівник інтелектуального клубу "Гра" Ніжинського міського ліцею та гуртка "Що? Де? Коли?" НБДЮ Сурков В. М. та голова МГО "Інтелектуальний клуб "КЛІО"" Лісовець О. В..

Всі команди продемонстрували високий інтелектуальний рівень, тому кожна команда виборола хоча б одне призове місце в певній ігровій номінаціїї.

Вітаємо команди з Ніжина "Шутнички", "Ракушка Ізольда", "Білосніжка Лі і 5 гномів", які в молодшій віковій групі стали переможцями турниру в загальному заліку, та "Космодром ім. Маяковського", що посіли ІІ місце у старшій віковій групі, поступившись команді "Пятнашки" (Чернігів)!

Всіх учасників та переможців турніру привітав начальник управління освіти Крапив'янський С. М. та вручив грамоти Ніжинського УО та подарунки. Білоруська делегація подякувала гостинному Ніжину за теплий прийом та висловила сподівання на подальшу співпрацю в галузі інтелектуального розвитку підростаючого покоління. Дякуємо всім учасникам турниру з Гомелю, Києва, Чернігова та Черніговської обл. за цікаву гру. Чекаємо всіх в наступному році!

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi