• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • КАНІКУЛИ "ОСІНЬ-2016" – ЦІКАВО, ЗМІСТОВНО, КОРИСНО!

КАНІКУЛИ "ОСІНЬ-2016" – ЦІКАВО, ЗМІСТОВНО, КОРИСНО!

2016-11-01

Як завжди насичену цікавими заходами програму організації дозвілля в канікулярний час підготував Ніжинський Будинок дітей та юнацтва для своїх гуртківців та школярів міста на осінні канікули-2016.

31 жовтня 2016 року відбулося чергове заняття «Міської майстерні сприяння розвитку обдарованості дитини з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва», цікавими та змістовними були майстер-класи "Декупаж на джинсі" (методист, керівник гуртка "Майстерня декору" Ярешко О. С.) та "Фетрові фантазії" (керівник гуртка "Джерело подарунків" Сачек І. М.). Всі бажаючі реалізувати себе у декоративно-ужитковій та образотворчій діяльності на занятті Майстерні набули корисний досвід у опанування нових сучасних технологій хендмейду та арт-дизайну, навчилися створювати вироби, що несуть в собі позитивну енергетику та чудовий настрій!/Files/images/PA310934.JPG

/Files/images/майстерня.JPG

Весело та змістовно розпочалися осінні канікули для вихованців гуртків "Образотворче мистецтво" (кер. гуртка Коросько Р. В.), "Ультрамарин" (кер. гуртка Ревтюх Ю. Г.), "Дивосвіт ліплення" (керівник гуртка Ярешко О. С.), що працюють у філії "Райдуга" НБДЮ (методист Сидорович Л. Г.). За їх участю 1 листопада відбулася традиційна конкурсно-розважальна програма "Картопляний бенкет". Гуртківці взяли участь у конкурсно-ігровій програмі, смакували різноманітними стравами з картоплі, що приготували самі разом з батьками. Переможцями в конкурсі "Найкраща страва" стали Дідок Олена (гурток "Образотворче мистецтво") та Костандова Діана ("Дивосвіт ліплення"), за найкращу поробку з овочів Грамотою НБДЮ нагороджено Штанько Василису ("Образотворче мистецтво"), Марченко Настю ("Дивосвіт ліплення") та Чайку Аню ("Дивосвіт ліплення"). Всі учасники бенкету отримали призи, гарний настрій та справжнє задоволення від спілкування з однолітками та куштування картопляних смаколиків!

/Files/images/IMG_20161101_130923.jpg

Канікули – гарний час для подорожей та екскурсій. Гуртківці НБДЮ відвідують виставки музеїв міста, театр, ЗD-кінотеатр та подорожують Україною та за її межі. Гурток «Що? Де? Коли?» (керівник Сурков В. М.) 29-30 жовтня побував у Гомелі (Республіка Білорусь), де відбувся Х міжнародний турнір з інтелектуальних ігор «Большая перемена». На турнір приїхали 43 команди з Казані, Брянска, Жуковського (Росія), Ніжина (Україна) та чотирьох регіонів Білорусі.

/Files/images/гомель.jpg

1 листопада вихованці гуртка "Творча майстерня" (керівник Хоменко Ю. В. здійснили захопливу подорож до м. Чернігів. Вони завітали до своїх друзів з ЧОПД та Ю, оглянули історичні пам'ятки головного міста нашої області. До дому діти повернулися сповненими яскравих вражень та незабутніх спогадів!

/Files/images/14925355_323239971367894_8888203416346812483_n.jpg

Канікули в розпалі! Попереду ще дуже багато цікавого та корисного. І нашим гуртківцям конче необхідно в усьому взяти участь, всюди встигнути, нічого не пропустити! Бо ось такі вони – завзяті та беручкі, допитливі та моторні – гуртківці НБДЮ!

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi