• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Блискуча перемога "Кліо" в міжнародній грі!

Блискуча перемога "Кліо" в міжнародній грі!

2016-12-17

/Files/images/IMG_4514.jpg

VІІ-й сезон обласного телевізійного проекту "Віват, інтелект! закінчила довгоочікувана подія інтелектуальної громади Чернігівщини – VІ Міжнародна гра «Віват, інтелект!» Позмагатися в ерудиції та кмітливості зібралися три команди від України: переможці обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор команда «Кліо» – Будинку дітей та юнацтва м. Ніжина (педагог-тренер – Василь Сурков), «Мегаполіс» – спеціалізованої загальноосвітньої школи № 291 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Києва (педагог-тренер – Світлана Людвиченко), «Знавці» – спеціалізованої школи № 35 І-ІІІ ст. із поглибленим вивченням англійської мови міста Одеси (педагог-тренер – Ольга Цейтлін) та команда «19 вал» – Клубу інтелектуальних ігор «Біла рись» Гомельського державного обласного Палацу творчості дітей та молоді, Республіка Білорусь (педагог-тренер – Вадим Лосєв, керівник – Ольга Клімович).

На початку гри капітани команд за доброю традицією обмінялися сувенірами на згадку та побажали одне одному успішної гри. Протягом усієї гри атмосфера на розумовому ринзі була справді напруженою. Питання були різноманітними й охоплювали різні сфери: літературу, історію, географію, науку та мистецтво. Щоб знайти відповідь на більшість із них, треба було продемонструвати не тільки глибокі знання, а кмітливість та уміння швидко й логічно думати. Тому й не дивно, що у фінальному бої зійшлися такі досвідчені інтелектуали, як команда «Кліо» та «Знавці».

За підсумками заключного етапу змагань перемогу здобули юні інтелектуали з міста Ніжина – команда «Кліо». Справжнім апогеєм заходу стала урочиста церемонія нагородження команд. Щирі побажання на адресу школярів прозвучали від заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Наталії Романової, начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Миколи Конопацького, головного редактора Національної телекомпанії України «Чернігівська регіональна дирекція» Андрія Ясного. Команди-учасниці отримали дипломи та цінні подарунки, а команді-тріумфатору змагань «Кліо» дістався золотий кубок переможців VІ Міжнародної гри «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівщини, Гомельщини, Києва та Одеси.

Щиро дякуємо Ніжинському осередку ГО „Самопоміч” за підтримку учасників міжнародної гри "Віват, інтелект!"-2016 р.! Ваше благодійництво на користь юних ніжинських ерудитів - це значний внесок у інтелектуальне майбутнє нашої громади! Сподіваємось на подальшу співпрацю у плеканні юних талантів Ніжина!

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi