• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія"

ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія"

2017-02-13

/Files/images/16683929_373908036301087_4744173531826544880_n.jpg

10 -12 лютого в місті Києві проходив ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія". У рамках благодійного проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей» фестиваль «Зимова фантазія» вже дванадцять років поспіль збирає творчу молодь з усієї країни. У великій концертній залі та фойє Київського університету туризму, економіки та права, з самого ранку і до пізнього вечора представники творчого покоління України змагалися за відзнаки, кубки та дипломи «Зимової фантазії – 2017». Варто зазначити, що, окрім вокалістів, інструменталістів та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва нашої країни, у конкурсі брали участь колективи з Білорусі, Азербайджану, Литви та Молдови. Не залишились осторонь конкурсного змагання і гідно представили наше місто юні митці та їх наставники з Ніжинського Будинку дітей та юнацтва.

Вихованці та керівник гуртка "Творча майстерня" Ніжинського Будинку дітей та юнацтва вибороли 5 перших та 4 других місця в чотирьох вікових категоріях. Вітаємо Хоменко Юлію Володимирівну, Кот Катерину, Хоменко Софію, Лісовець Катерину, Тимко Анну, Чугуєву Анастасію, Черненко Юлію, Пономаренко Надію та Коваль Вікторію з перемогою! Дипломи лауреатів І-ї премії фестивалю отримали вихованці та керівник гуртка "Бісер та прикраси". Вітаємо Сачек Ірину Михайлівну, Іванову Марію, Ляшенко Олександру та Ляшенко Людмилу з високими досягненнями!

«Дуже приємно отримувати нагороди фестивалю такого масштабу, – поділилася враженнями з журналістами інтернет-видання "Чeline" керівник гуртка «Творчої майстерні» Хоменко Юлія. – Будь який конкурс – це насамперед стимул до творчого розвитку для наших дітей, і особисто мені як керівнику колективу дуже приємно, коли талант підростаючого покоління не залишається непоміченим».

Тож побажаємо нашим юним майстриням та їх педагогам подальшого професійного зростання і привітаємо зі здобуттям перших та других премій на фестивалі міжнародного рівня.

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi