Ніжинці на львівських "САМОЦВІТАХ"

2016-12-06

26, 27, 28 листопада 2016 року у Львові в Національному українському Драматичному театрі ім. М. Заньковецької проходив

V Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічних та вокально-хореографічних колективів «Самоцвіти», в якому з успіхом взяли участь колективи НБДЮ - зразковий ансамбль танцю "Арабеск" (керівник Лисиця О. А.) та дитячий театр пісні "Віват" (керівник Крутько Н. В.). В конкурсі взяло участь 420 колективів з України та з Португалії, Сербії, Македонії, Грузії, Словаччини, Польщі.
Задоволеними та сповненими приємної втоми повернулися вихованці НБДЮ із Західної України, де вперше представляли хореографічне та вокальне мистецтво нашого краю та танці європейської культури.
Вітаємо середню та старшу групи ЗАТ "Арабеск" та їх керівника Оксану Анатоліївну Лисицю з вдалим виступом на великій сцені - ІІІ місце!
Гуртківці також мали чудову нагоду насолодитися красою гостинного Львова, відвідавши пам'ятки цього стародавнього міста. І на вихованців, і на супроводжуючих їх батьків перлина Галичини та привітні львів'яни справили щонайкращі враження. Багата природа, старовинна архітектура, м'який клімат Львову неначе також сприяли успішному виступу "Арабеску" та "Вівату".
Бажаємо нашим зоряним колективам та їх наставникам нових творчих злетів!
Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi