Весняні канікули - час для творчості

2017-03-31

/Files/images/IMG_20170328_160223.jpg

Весняні канікули у декоративно-ужитковому відділі НБДЮ (методист Ярешко О. С.) були сповнені цікавими творчіми та розважально-пізнавальними подіями./Files/images/р.jpg

27 березня для обдарованих вихованців декоративно-ужиткового відділу було проведено майстер-класи "Великодній зайчик з фетру" (кер. гуртка "Джерело подарунків" Сачек І. М.) та "Пасхальні мотиви" (кер. гуртка "Ультрамарин" Ревтюх Ю. Г.). Гуртківці в гарній, дружній атмосфері спілкувалися та власними руками створювали великодні сувеніри та малюнки.

У приємній, натхненній атмосфері 28 березня відбувся чудовий майстер-клас викладача НУКіМ Є. Ю. Липовецької "Текстильна композиція в авторській техніці". Дякуємо знаній ніжинській майстрині за співпрацю та отриманий досвід!

А керівник гуртка "Образотворче мистецтво" Коросько Р. В. провела майстер-клас для дітей з особливими потребами та їх батьків "Весняний пейзаж", на якому вони разом не тільки намалювали квітучу сакуру, а й побували на справжньому сеансі арт-терапії та релаксації.

31 березня знана ніжинська майстриня, керівник гуртка Ніжинської Станції юних техніків Світлана Старостенко провела майстер-клас з декоративного розпису для вихованців та педагогів Ніжинського БДЮ. Такі зустричі недмінно сприяють взаємозбагаченню творчих особистостей новими неординарними ідеями та техниками.

Під час весняних канікул вихованці зразкових художніх колективів «Фітодизайн» (керівник Л.Б.Петренко) та «Фантазія» (керівник О.В.Дідик) мандрували захопливими екскурсійними маршрутами. Так, з метою національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, юні митці відвідали музей під відкритим небом «Україна в мініатюрі», де оглянули близько сотні міні-експозицій з усіх куточків рідної України, доторкнулися до витоків народної творчості.

Подорож до ДЦ «Кідляндія: 100 професій» дала дітям змогу випробувати свої сили більш, ніж в 100 видах трудової діяльності, стати на певний час банкіром чи будівельником, фото-моделлю чи актором, митцем чи лікарем, детективом чи науковцем, поваром чи ювеліром, пожежним чи поліцейським, скелелазом чи автомобілістом... Вихованці отримали унікальну можливість заробити свої перші в житті гроші («ланди») й витратити їх на свій розсуд (на розваги, навчання чи іграшки) або примножити зібраний капітал. Така «робота» на території казкової дитячої країни надає дітям профорієнтаційні «підказки» краще, ніж десятки настановчо-наказових усних порад дорослих.

/Files/images/IMG_20170328_161006.jpg

Також гуртківці декоративно-ужиткового відділу здійснили захоплюючу подорож до столиці, відвідавши Київський національний цирк, де переглянули неймовірне ціркове видовище "Вогонь та вода".

Отже ті, хто провів свій вільний час протягом канікул в нашому закладі не пожалкували! Бо це весело, корисно, змістовно! Ось як потрібно поєднувати навчання та відпочинок! А все завдяки спільній творчості!

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi