• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дякуємо за щире піклування про юні таланти Ніжина!

Дякуємо за щире піклування про юні таланти Ніжина!

2017-12-08

/Files/images/25323162_457124461349276_1443396560_n.jpg

Приємними та необхідними подарунками для Ніжинського міського Будинку дітей та юнацтва запам'ятався черговий робочий візит народного депутата України Олександра Кодоли до Ніжина. Відомо, що діяльність Олександра Михайловича завжди характеризується щирим піклуванням про юних ніжинців, серед важливих пріоритетів діяльності депутата є всебічна підтримка освітніх закладів та розвитку дитячої творчості. Завдяки допомозі та підтримці народного депутата України О. М. Кодоли Ніжинський БДЮ отримав звукопідсилюючу апаратуру вартістю 70 тисяч гривень, кошти на її придбання були виділені з депутатського фонду соціально-економічного розвитку.

Цей подарунок дійсно на часі. У нашому закладі, який заснований 60 років тому, на сьогодні отримує позашкільну освіту 1145 дітей. Різноманітність та різноплановість заходів та акцій, що проводяться на базі НБДЮ, забезпечує розширену цільову категорію відвідувачів. Останнім часом у Будинку дітей та юнацтва гостро стоїть проблема у переоснащенні актової зали. Облаштування актової зали закладу новою музичною апаратурою відкрило нові можливості не тільки для творчої реалізації вихованців НБДЮ, а й усіх юних мешканців міста. Завдяки новій акустичній системи стало можливим виведення культурно-просвітницьких заходів закладу на якісно новий рівень, покращення умов культурного дозвілля учнівської молоді.

8 грудня Олександр Кодола завітав на урочистості присвячені Дню Збройних Сил України та виставку дитячої творчості з нагоди Міжнародного дня художника, які відбувалися у стінах НБДЮ. Для військовослужбовців, ветеранів АТО та своїх батьків вихованці НБДЮ влаштували вітальну програму "Свято мужності та героїзму" пронизану палкими патріотичними почуттями, які юні артисти передавали у віршах, таночках, піснях.

Приєднався до привітань і Олександр Михайлович: "Надзвичайно приємно, що маю нагоду одночасно вітати і наших захисників з їх святом і наших прекрасних безмежно талановитих вихованців НБДЮ з їх сьогоднішнім надбанням – акустичною системою, яка так необхідна тут, де працюють з юними талантами". В якості звуковідтворення нової апаратури під час концерту переконався і сам народний депутат і всі глядачі. Серед гостей в залі були заступник міського голови Григорій Олійник, депутат Ніжинської міської ради Андрій Гомоляко, помічник депутата Верховної Ради О. М. Кодоли Тамара Стратілат.

Дякуємо Олександру Михайловичу за підтримку та вагомий внесок у розвиток нашого закладу та юних ніжинських талантів! Завдяки Вам ми віримо, що мрії і бажання справді здійснюються.

На згадку про цю зустріч юні митці подарували почесному гостю власноруч виготовленого з вовни песика – символ наступного 2018 року. Сподіваємось, що цей невеличкий, але дійсно теплий подарунок, додав Олександру Михайловичу позитивних емоцій та стане справжнім талісманом в усіх його добрих справах у майбутньому!

Директор НБДЮ Примаченко В. С.

Кiлькiсть переглядiв: 553

Коментарi