• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • VIII сезон міського конкурсу «Найрозумніший»-2018

VIII сезон міського конкурсу «Найрозумніший»-2018

2018-02-02

/Files/images/63848344.jpg

30 січня 2018 року стартував VIII сезон міського конкурсу «Найрозумніший»-2018 серед учнів загальноосвітніх закладів м. Ніжина. Протягом багатьох років цей інтелектуальний турнір користується великою популярністю в школярів нашого міста. Конкурс проводиться з метою виховання в учнів загальноосвітніх закладів пошани та інтересу до знань, розвитку кмітливості та ерудиції, пропаганди інтелектуальних ігор як засобу виховання та організації дозвілля учнів закладів середньої освіти. Основними завданнями конкурсу є: популяризація інтелектуальних ігор, зокрема формату «Найрозумніший»; залучення нового контингенту учнів до участі в інтелектуальних іграх; інформування про інтелектуальні конкурси та ігри як прогресивний та ефективний засіб виховання та навчання учнів. Організатори Конкурсу: Виконавчий комітет Ніжинської міської ради, Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області, МГО «Інтелектуальний клуб «КЛІО».

Відповідно до П О Л О Ж Е Н Н Я про проведення міського конкурсу «Найрозумніший» серед учнів загальноосвітніх закладів м. Ніжина 30.01, 31.01 та 1.02.2018 року в Ніжинському БДЮ відбувся І-й ВІДБІРКОВИЙ етап конкурсу – кастинги серед бажаючих взяти участь у конкурсі. За результатами кастингів було обрано по 12 учасників кожної вікової категорії, які візьмуть участь у фінальних змаганнях на звання «Найрозумніший 6-11класник».

Цього року, не зважаючи на погодні умови та перетворення вул. Богуна на повноводну річку, шестикласники побили рекорд бажаючих взяти участь у конкурсі – 60 претендентів! Не відстали по кількості охочих проявити розумові здібності і семикласники – 54! На кастингах змагалися 48 восьмикласників, 41 дев’ятикласник, 23 десятикласника та 21 одинадцятикласник. Як переможців Конкурсу попередніх років без проходження кастингу до фінальних змагань допущено 15 учнів. Це ще раз підтверджує популярність конкурсу «Найрозумніший» в місті і те, що Ніжин - найінтелектуальніше місто, де кількість юних розумників неймовірна!

/Files/images/27591479_1980959838611514_1858001914_n.jpg

Кожен день кастингів знову і знову демонстрував велике бажання ніжинських школярів, гімназистів та ліцеїстів у запеклій боротьбі проявити свої інтелектуальні здібності на міському рівні. Організатори задоволені перебігом турніру та прогнозують цікаві фінальні змагання. Вітаємо з виходом у фінал всіх дуже розумних шестикласників, кмітливих семикласників, мізкуватих восьмикласників, метикуватих дев'ятикласників, освічених десятикласників та премудрих одинадцятикласників! А хто з них найрозумніший – дізнаємось у фіналі!

У фіналістів ще є час добре підготуватися, а головне побороти хвилювання, сконцентруватися та вірити в себе! До зустрічі у фіналі!

У зв’язку з карантином терміни фінальних змагань будуть оголошені додатково.

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi