• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

2018-09-03

/Files/images/Свій край 4.jpg

За результатами обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» відмічені та нагороджені грамотами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації наступні керівники гуртків Ніжинського Будинку дітей та юнацтва: Хоменко Ю.В., Коросько Р.В., Ярешко О.С., Ревтюх Ю.Г., Сачек І.М. та їх вихованці.

Виставка-конкурс «Знай і люби свій край» проводиться щорічно з метою підведення підсумків гурткової роботи, сприяння реалізації творчих задумів, залучення молоді до відкриття та розуміння прекрасного в своєму житті, поваги до національно-культурної спадщини нашого народу. Саме цей конкурс допомагає знайти та розкрити нові таланти, популяризує їх кращі роботи та творчі здобутки.

Щиро вітаємо наших колег та їх вихованців з яскравим початком нового навчального року та бажаємо їм творчих злетів та натхнення у їхньому творчому житті!

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi