• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Талант і творчість... неповторна сила, Що світ веде в прекрасну далину. О, Божий дар! Ім"я тобі - ДИТИНА! Тобі даруєм шану і хвалу!

Талант і творчість... неповторна сила, Що світ веде в прекрасну далину. О, Божий дар! Ім"я тобі - ДИТИНА! Тобі даруєм шану і хвалу!

2019-12-23

21 грудня у Ніжинському будинку дітей та юнацтва було проведено святковий концерт "Таланти твої, Україно!"

Перші кроки, перша мамина колискова, любов до рідного краю - все це маленькі кроки до творчості, збереження традицій та обрядів українського народу... Саме ці перші кроки, перші виступи на сцені перед аудиторією в цей вечір не лише зігрівали серця глядачів, а й дарували яскраву хвилю творчості.
Ми зібрались, щоб вшанувати МИСТЕЦТВО. І кожен приніс з собою неоціненний скарб: любов до танцю, живого слова, музики...

Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. І ми пишаємося, що у НБДЮ є справжні друзі, чия увага і підтримка робить світ творчості яскравішим, допомагає розвивати дитячі таланти. Одним із таких друзів нашого закладу є народний депутат Верховної Ради України 8-го скликання - Олександр Михайлович Кодола. Ми вдячні Вам за співпрацю та небайдужість до дитячої творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi