"Різдвяна зіронька -2020"

2020-01-20

/Files/images/83011372_1028064020885482_2636277177124913152_o.jpg

У 23-й раз заясніла на українському небосхилі талантів "Різдвяна зіронька" - 16 січня у закарпатському Мукачеві в приміщенні міського Центру дитячої та юнацької творчості під час першого презентаційного дня відбувся фестиваль -конкурс декоративно-ужиткового мистецтва. Діти 3 вікових категорій з Ізмаїла (Одеська обл.), Золочева (Львівська обл.), Ніжина (Чернігівська обл.), міст Шепетівки, Нетішина та Дунаївців, а також з села Панасівка (всі- Хмельницька обл.), з Чернівців, Луцька, Мукачева та Ужгорода презентували свої роботи в номінації "Декоративно-ужиткове, прикладне і образотворче мистецтво". Сама назва фестивалю, який традиційно проводиться наприкінці періоду різдвяних свят, задала тематику різножанрових робіт : традиції і обряди України.
- Дитяча техніка виконання, як і дитяча фантазія, а також використання найрізноманітніших матеріалів просто вражають, -діляться першими враженнями члени журі конкурсу Ірина Майборода та Андрій Андрієв. Вітраж та ручне ткацтво , художня кераміка та ізонитка, клаптикова техніка, плетіння з ниток, художня обробка шкіри, валяння вовни, витинанки, орігамі...Тому ми й ще раз переглядаємо роботи, щоб неупереджено і справедливо оцінити зусилля учасників конкурсу.

На фото переможці Всеукраїнського конкурсу " Різдвяна зіронька 2020".

За підсумками якого Лісовець Катерина I місце в другій віковій категорії, Корнілова Єлизавета II місце в другій віковій категорії. Андрущенко Михайло I місце в другій віковій категорії ( образотворче мистецтво) та Дусь Артем II місце в третій віковій категорії ( образотворче мистецтво). Щиро вітаємо вихованців ЗХК "Творча майстерня" та їх керівника Хоменко Юлію Володимирівну!!! ! Молодці!

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi