• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Анонс
  • Переможець Всеукраїнського конкурсу «Це – наше і це-твоє» - НАША!

Переможець Всеукраїнського конкурсу «Це – наше і це-твоє» - НАША!

2015-12-19

/Files/images/Павлюченко Мирослав.JPG

На виконання Листа Міністерства освіти і науки України від 31.07.2015 за №1/9-364 «Про Всеукраїнський проект «Це – наше і це – твоє!», який впроваджується з метою ознайомлення молодших школярів з історією рідного краю та усвідомлення її як невід’ємної частини загальної історії України, формування патріотизму й почуття гордості за свою країну, Міністерство освіти і науки України та телеканал ПЛЮСПЛЮС ініціювали реалізацію Всеукраїнського проекту «Це – наше і це – твоє!».

Протягом жовтня-грудня 2015 року молодші школярі та їхні наставники з усієї України старанно вивчали історію рідної країни, віднаходити все те «НАЙ-НАЙкраще», чим можуть пишатися українці й що створив наш талановитий народ, писали свої дослідження й малювали до них ілюстрації.І ось, 18 грудня 2015 року Конкурс добіг кінця. Визначені найдостойніші, чиї історії стануть основами наступних серій українського патріотичного мультфільму «Це – наше і це – твоє!». Переможцем названа й 10-літня вихованка зразкового колективу «Фітодизайн» Ніжинського Будинку дітей та юнацтва Павлюченко Мирослава за серію ілюстрацій, які найточніше розкривають дану тему. Окрім того, що вона ретельно провела дослідження «Червець» і зробила до нього ілюстрації, юна майстриня ще й допомагала створювати мальовані «мультики» малим першокласникам з 1-Б класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, при якій працює гурток «Фітодизайн».

Їхнє дослідження про невеличку комашку червець, котра в Київській Русі слугувала для створення червоного барвника й цінувалася в усьому світі як справжнісінький скарб, стане серією мультфільму під назвою «Особлива червона фарба – наша!».
Вітаємо переможців!

/Files/images/Павлюченко Мирослава.JPG/Files/images/Павлюченко.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi