Майбутнє України – талановиті діти

2017-01-12

/Files/images/4.JPG

Кожна дитина талановита, головне – допомогти їй знайти себе!» –стверджують фахівці Видавничого центру «Перлина» (генеральний директор Вікторія Шеремета). Аби довести цю аксіому на практиці, вони й започаткували Всеукраїнський проект «Майбутнє України – талановиті діти».

Метою даного проекту є виявлення й підтримка талановитої молоді, обдарованих дітей, а також створення серії унікальних книг, сторінки яких покликані сяяти розмаїттям дитячих талантів. Дітям з усіх куточків України надається можливість представити свої роботи, творчі здобутки, досягнення та успіхи в різних напрямках розвитку, презентувати свій регіон та себе як цікаву особистість. За час існування проекту (з 2011 року) імена найталановитіших дітей потрапили до видань у 16 областях України. У 2016 році колектив «ВЦ «Перлина»» реалізовував свій проект на Чернігівщині.

В інформаційно-іміджевій збірці «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти» розповідається про успіхи й досягнення кількох сотень талановитих дітей віком від 4 до 20 років та досвідчених педагогів Чернігівщини, які всіляко сприяють розвитку здібностей та реалізації творчого потенціалу своїх вихованців.

Серед юних обдарувань у рубриці «Авангард юних талантів Чернігівщини» представлені 75 вихованців Ніжинського Будинку дітей та юнацтва, а у розділі «Гордість і надія міст Ніжин, Новгород-Сіверський, Ніжинського, Носівського та Новгород-сіверського районів» надруковані оповіді про Павлюченко Мирославу (ЗХК «Фітодизайн», керівник Петренко Л. Б.), Гавій Тетяну (гурток «Прикладні мистецтва», керівник Коросько Р. В.), Пономаренко Тетяну (ЗХК «Фітодизайн», керівник Петренко Л. Б.), Іванову Марію (гурток «Бісер та прикраси», керівник Сачек І. М.). Пишаємось високими досягненнями Глиняного Вадима, Пархоменко Ольги, Горкавенко Андрія та Олександри, що свої перші творчі спроби зробили на заняттях школи «Паростки» та інших гуртках НБДЮ.

Приємно, що Управління освіти і науки Чернігівської ОДА у вступній статті до книги відзначає одну з яскравих перлин освіти Чернігівщини команду ніжинських інтелектуалів «КЛІО» (керівник Сурков В. М.) – багаторазових переможців обласної та міжнародної гри «Віват, інтелект!».

Горді, що 25 педагогів Ніжинського БДЮ увійшли до переліку «Педагогічна еліта Чернігівщини».

11 січня 2017 року в м. Чернігові в дружньому колі однодумців, в атмосфері радості й гордості за юних «зірочок» відбулась презентація книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». Привітала та нагородила найяскравіших учасників проекту представник видавництва «Перлина» Раїса Олексіївна Прокопенко. Організатори впевнені, що участь у цьому проекті надихає молодь до саморозвитку, а це запорука щасливого майбутнього всієї нації. Тож, відбираючи таланти, намагалися охопити різні сфери – спорт, літературу, живопис, хореографію, музику, декоративно-прикладне мистецтво. Книга знайде своїх читачів у бібліотеках та навчальних закладах Чернігівського регіону.

Нашим «перлинкам» побажаємо наснаги і нових творчих злетів, їх батькам – віри у великі перспективи їх дітей, а педагогічному колективу – плідної та натхненної праці на ниві плекання юних талантів. Щиро дякуємо ТОВ «ВЦ «Перлина»» за чудовий новорічно-різдвяний подарунок дітям та освітянам Чернігівщини!

Кiлькiсть переглядiв: 543

Коментарi